top of page
m1.jpg

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük!

Műszaki kivitelezések A-tól Z-ig.

Közel 4 éve állunk megbízóink szolgálatában teljes körű projekt kivitelezés területén. Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük garanciával. Helyszíni felmérés, mérnöki tervezés, gyártás, kivitelezés, jegyzőkönyvezés.

Megválaszoltuk a felmerülő kérdéseket:

Valóban teljes körű garanciát vállalnak?

Korábban megrendelőink is több alvállalkozóval dolgoztak. Az alvállalkozók mindig egymásra mutogattak a határidők és a minőségi problémák esetén. Ismerős?

Nálunk össze vannak fogva a részfolyamatok, amit mi koordinálunk. A kivitelezés befejezésénél mi adjuk át Önnek a projektet és a hozzá szükséges jegyzőkönyveket. Amennyiben a használat során probléma merülne fel, mi leszünk Önnek az egyetlen felelős partnere.

 

Önök hogy találnak alvállalkozót, ha mi nem?

Mi már közel 15 éve foglalkozunk mérnöki tevékenységgel, gyártással és beszerzéssel. Sok céggel megismerkedtünk, jókkal és kevésbé jókkal is. Ez idő alatt kiforrottak a kapcsolataink. Tudjuk, hogy ki a megbízható alvállalkozónk és ők is tudják, hogy korrekt viselkedéssel segítjük üzletüket. Mivel folyamatosan üzleti kapcsolatban vagyunk, így jobb szállítási határidőket és árakat kapunk, mi pedig cserében kiegészítjük a tevékenységüket egyéb szolgáltatásokkal a Vevő elégedettségért.

Honnan tudjuk, hogy bízhatunk-e Önökben?

Legnagyobb megrendelőnk Kecskeméten az autóipar területén tevékenykedik. 2017-ben már a 20-ik kivitelezést bízták ránk.

Referenciát bármikor nyújtanak eddigi megrendelőink, mint az olvasható is oldalunkon. Kivitelezést kizárólag garanciával vállalunk!

Kérjük tekintse meg eddigi projektjeinket a galériában.

Az Önök költségeit ki fedezi?

Az alvállalkozói partnereinkkel hosszú évek óta kapcsolatban vagyunk. Mivel folyamatosan munkát biztosítunk számunkra és szigorú fizetési morállal rendelkezünk, így kedvezőbb árakat és szállítási határidőket kapunk. Szolgáltatásaikat gyakran szükséges kiegészíteni azonban műszaki rajzokkal, statikai vizsgálatokkal és egyéb szolgáltatásokkal, mint pl. festéssel, helyszíni szereléssel vagy logisztikával. Ha mindezeket összeszámolja, akkor jelentősen több időráfordítással és magasabb költségen lehet megvalósítani egy-egy tervet.

Milyen határidőre tudnak munkát vállalni?

A határidők minden megrendelésnél változnak, viszont van egy nagy előnyünk! Egyrészről mi folyamatosan munkát adunk alvállalkozóinknak, így kedvezőbb határidőt kapunk, másrészről pedig több alvállalkozóval dolgozunk, így azt választjuk, aki a határidő-ár-minőség szempontjából a legmegfelelőbb Önnek.

Vannak referenciáik?

Természetesen. Ügyfeleink folyamatos visszajelzéseinek köszönhetően kiemelkedő referenciákkal rendelkezünk, ezekről az oldalon a Sikertörténetek részben olvashat.

 

További kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén:

 

KATTINTSON IDE ÉS VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

bottom of page