top of page

FIGYELEM! Tudta, hogy az általunk forgalmazott esztergaszerszámokat

INGYENESEN tesztelheti?

RÉSZLETEK

Cégünk több, mint 5 éve foglalkozik német és svájci szerszámgyártó vállalatok képviseletével. Mi nem csak értékesítünk, hanem kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb szerszámot és segítünk beállítani a technológiát!

 

A következő gyártók hivatalos magyarországi viszonteladói vagyunk:

Utilis

Inopart

Leistritz

Wibemo

 

 

Anchor 1
UTILIS logo.jpg

A gyár alapítása az 1860-as évre nyúlik vissza, így olyan tradicionális cégről van szó, amely a híres svájci precíziós alkatrészgyártásra, óragyártásra és orvostechnikai gyártásra alapul. Önök előtt is ismert tény, hogy a hosszautomaták terén nagyon sok mindent lehet még ellesnünk a svájciaktól. A szerszámaikat hosszú évek alatt tökéletesítették, így a standard ISO lapkák mellett az Utilis büszkélkedhet az általa kifejlesztett és gyártott Multidec® márkával. A speciálisan kiképzett lapkákkal a klasszikus esztergálás mellett örvénylő menetmegmunkálásra is van lehetőség.

Segítségére lehet az Utilis által biztosított örvénylési kalkulátor, vagy az esztergálási kalkulátor.

A másik figyelemre méltó újdonságuk, melyet 2013 szeptemberében mutattak be az EMO vásáron, a belső hűtéses késtartó. (Multidec Lube®).

Ezzel a rendszerrel nem szükséges drága, belső hűtéssel ellátott késszárakat vásárolnia. 1 db ilyen egyedi egységünk ára közel megegyező egy belső hűtéses késszár árával, viszont egy egyszeri befektetéssel Ön a Multidec Lube rendszerrel egy szabványos késszárat is használhat magas nyomású hűtéssel.

 

Az Utilis katalógusát IDE kattintva tekintheti meg.

Inopart_Pantone_2019-2-1536x298.png
Anchor 2

A szorítópatronok és vezetőhüvelyek területén az Inopart 1988-óta jól ismert név. Német minőség, mégis kedvező ár. A 20.000 db különféle megfogóból 95% raktáron található, melyeket 48 órán belül házhoz szállítjuk Önöknek. Mindezek mellett egyedi megfogókat, kilökőket is gyártanak, melyek egyeztetésében magyar nyelven segítjük Önöket.

Az Inopart katalógusát ide kattintva érheti el.

leistritz.png
Anchor 3
l1.jpg

Az 1905-ben alapított cég jelenleg már 1.900 főt foglalkoztat. Gépgyártás, alkatrészgyártás mellett számunkra kiemelten fontos területük a köszörű gépek támasztó/vezető lécei. Ezek az alkatrészek acél lapon, profilozott, keményfém betétekből épülnek fel. Mind új és újragyártást, mind felújítást vállalunk ezen termékekre. Német minőség, német éltartalom.

wib.png
Anchor 4

Az 1967-ben alapított családi vállalkozás többek között standard és egyedi megfogókat gyárt hosszesztergákhoz, de tapasztalataink alapján a forrasztott lapkás késeik verhetetlenek ár/érték arányban a piacon. Szériagyártás esetén sokszor még gazdaságos a forrasztott lapkás kések használata. Csak abban az esetben javasoljuk, ha van az üzemben szerszámköszörűs szakember. A technológiát folyamatosan modernizálta a Wibemo, így mind a késszárak anyaga, a keményfém, és a bevonat anyaga tökéletesen kiválasztható a megfelelő anyagminőséghez és megmunkálási típushoz.

FIGYELEM! Tudta, hogy az általunk forgalmazott esztergaszerszámokat

INGYENESEN tesztelheti?

RÉSZLETEK

bottom of page